måndag 13 oktober 2008

Vad är barnen uppväxta med, egentligen????!

Okej, jag har klagat på det här nästan för mycket och jag vet att alla kanske tycker att det är skittråkigt att lyssna eller läsa men whattafuck! here it comes:
Det är såhär att jag har värsta problemen med acne och det gillar vissa att påpeka. Mest barn, dem är ju nyfikna och sådär, de undrar ju varför en tjej som är smal och lång har röda blömmor i ansiktet - ABSURT - vill dem nog kalla det. Iallafall så är det många barn mellan 3-11 års åldern frågat och undrat. Idag var det nog två nyfikna tjejer vid olika tillfällen... det är jätte jobbigt att varje gång ha en föreläsning om hur det kan hända saker i kroppen under puberteten.. för mig är det som ett handikapp som tar tid att bli av med, verkligen. Men jag får väll försöka ha överseende. Sedan blir jag också arg på dem som undrar om jag går till någon doktor - det är väll klart som attans att jag gör det, herre! Det är som att vara jätte överviktig och inte vilja banta.

Om jag går tillbaka till flickor och pojkar mellan 3-11 år. Varför undrar inte dem varför det är många 14-17 åringar som har sönderblonderat hår och tre lager smink på sig? Är det normalt? Självklart har media fufflat till det så för sig att tjejer i min ålder ska se så ut och då kan man inte gå runt och vara pubertetsytlig. Jag tänkte på det idag när den första tjejen undrade... men det är verkligen så, om jag hade haft jätte mycket smink så att ingenting syntes skulle hon inte gå fram och fråga varför jag hade så mycket smink, hon skulle tycka det var Helt naturligt eftersom Alla andra ser ut så. Vafan är det för mänskosyn? Jag blir så ledsen när dessa frågeställningarna kommer upp och som säkerligen stämmer överens med omvärlden. Så synd.
Dem är inte så gamla, jovisst. Men när jag var 5 år gick jag inte och frågade varför en person satt i rullstol eller varför en person hade lapp för ögat eller inget hår på huvudet. Förstår ni? Alltså vadsomhelst som är ytligt. Någon förståelse måste dem väll ändå ha... det är något jobbigt...
Jag är ful just nu, I get it. Men snälla, sluta att informera mig om det. Överhuvudtaget - stop!

Tur att jag har musikläraren som ger mig hopp!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag ska sönderblondera mitt håår :D