onsdag 25 februari 2009

Brinn pengar brinn


Nu är det bokat! Måndag kväll runt 18 tiden åker jag och mor till en Vikingline båt och är där till tisdag eftermiddag. :) Men My och Björn hänkar inte.
Idag var jag med den underbara Idan själv och shoppade lite kläder men nu är hon i sälen och åker skidor. Skoj för henne.
La kläder:


Puss hej <3

tisdag 24 februari 2009

Bara för att..

Fortfarande lov och det är mycket mycket skönt.
Vaknade halv tre i måndags, var uppe under natten med vänner och kollade på Oscarsgalan. Det var kul, mest pågrund av folket jag var med.

Jag och mor ska åka båt Måndag - Tisdag. Jag har studiedagar då och det kommer bli mysigt... ska försöka få med oss My och Björn. Skoj skoj.

Mikael är fortfarande religt fin. Fyra månader idag ;) otroligt.
<3

Jag har inte mycket kul att skriva, haha. Tog lite fina kort på Freja.























Puss hej<3

fredag 20 februari 2009

Sportlov!

Lite segt sista veckan innan lovet i skolan... men Timmy kan förgylla dagen med oboypulver och "livlig" fantasi.

Lov i 1½ vecka nu! Otroligt skönt.

Söndag - dagen=Felicia teatergrupp fotosession. Natten= Grammisgalan.

Fint.
Under lovet ska jag sova sova sova. Puss hej hej.

tisdag 17 februari 2009

LeMarc

"- Sjunger man på svenska så går det inte att komma undan. Då måste man lägga hjärtat på bordet. Eller hänga upp det på en svart krok"
Peter LeMarc




Så sant.

söndag 15 februari 2009

Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag tillbringades, såklart, med Micke. Han hade ordnat supermysigt med picknick inomhus, ljus och blommor. Jag faller för honom varje dag numera.

Jag hade iallafall en underbar kväll med min älskling och vi kollade på melodifestivalen, bara en bra låt (Lasse Lindh)... och kläderna... hm? Tanken var inte ens god på den fronten.

Jag fick sova i deras gästsäng och Micke kom upp på morgonen, jag har aldrig sett dig så söt älskling! Helt galet underbar <3

Nu väntar jag på faderskapet och Anna-Lena.. Han ska skälla lite på mig. Sedan blir det ännu mera plugg, försöker skriva klart bokrapporten som ska vara inne på fredagen.. jag måste också skriva på projektet, har knappt kommit igång pågrund av sjukdom.

Puss och kram

söndag 8 februari 2009

Sjuk i huvudet.



Jag vill att vintern ska försvinna typ.... nu.

Det är kallt, blött, kallt, jobbigt, kallt, fult, kallt, slaskigt. Fruktansvärt! Jag orkar inte med det kalla, jag vill ha vår och sommar... Igår hade jag och Felicia ett intressant samtal om vintern. Det är ju så att jag vet varje år att jag kommer klaga över kylan och jag vet att jag inte kommer gilla vintern överhuvudtaget. Men jag bor fortfarande här. Jag överlever varje halvår och jag mår ju bra... Nja, inte just nu. Men allmänt sätt så gör jag ju det. Så varje år är det dåligt en tid men vi gör inget åt det förutom att vara svenska och klaga och rata snön. Det är väl dumt? Jag är för växthuseffekten, bara pågrund av att det kan bli varmare i Sverige. Men ändå... eftersom vi klarar av att stå ut med kylan så klarar vi det säkert en livstid.


Jag är sjuk... jag tror jag har feber och jag vet att jag hostar och snorar och usch usch usch! Mina ögon svider också. Denna vecka har vi massor av föreläsningar om projektet... och i projektet ingår massor av mål som jag måste bocka av för att få MVG i so. Jag dör. Seriöst. Inte okej.


Försvin snö. Välkommen grönt!

lördag 7 februari 2009

Grattis Julia, 15 år!




Mycket mycket glädje!




Old pics, same love!







"En groda, en groda, en liten liten groda".













Många promenader till centrum...
daim.. mm... daim.



<----
Grattis Juliett! Tre år av vänskap, du är lätt den skönaste vännen. Älskar dig!! Det är vi mot dem.