söndag 22 november 2009

Gammal, äldre, äldst

Sitter här i min röda stol, har tagit bort armstöden så att min gitarr inte slås sönder av min klumpighet. Jag sitter här, som sagt, tänker på gamla människor. Min farfar och Anna-Lenas föräldrar är nämligen här på middag. Hennes far hör inte så bra på ena örat så dialogerna har gått upp och ner från att han tittar på arbetsbyggare med kikare för att se om de gör fel, vilket han konstaterade att de gjorde, till att prata om hur god maten var. Verkligen god! Ja, verkligen god! Haha, god alltså. Ja verkligen!

En av mina absoluta bästa vänner, Ida Thomsson, sa en gång att hon tycker det är så mysigt med gamla människor. Varför? Jag vet inte, själv tycker jag nog att det är lite påfrestande. Jag måste prata högre och tydligare, alla skämt kommer inte riktigt fram och man måste le. Helvete vad man måste le! Hela tiden nästan.

Mina tankar började sväva till att de har ju också varit unga en gång, det kan man inte tro! (Hå Hå!) De har upplevt en massa som jag kanske aldrig kommer få eller så kommer jag få det, en fråga om tid. Kanske lust också. Men... det känns som gamla människor är som ett tempel av hemligheter och visdom som bara dem kan få äga, inte dela med sig. Jag vill veta men jag tror inte jag skulle orka lyssna på dravvel om katter, resor eller sjukdommar.

Slutsatsen av tanken bev tillslut att jag får ta reda på visdom och hemligheter själv, jag får lista ut mitt liv och leva.
Puss

söndag 8 november 2009

365,242199 dagar

(den 4 November)
Nu har det gått ett år med Mikael Thinsz, som jag älskar mest av allt. Han är den finaste personen jag vet, gud vad jag älskar dig!

Farsdag! = Ge-en-(billig)-slips-till-pappa-dag!



WAZZUUUUUUUUUUUUUP?


Kom hem från Mikael nästan just.. ska snart till farfadern och fira fars-dag med lite fika. Mums!


Galet bra helg, dock var jag sjuk.. men Mikael tog hand om mig och var sådär supersöt som bara han kan vara mot mig <3




Vi håller på med ett filosofi/religion/svenska-case i skolan, verkar rätt enkelt. Inte mycket att skriva, mer att läsa och att diskutera, vilket jag gillar big time. Sedan är det ju ämnen som ska bråka.. men jag klarar mig. Vill tillbaka till Turkiet, var så himla skönt med sol och mitt ansikte har varit så fint ett tag men nu börjar det komma tillbaka lite... jaja. Jag blir väl av med det när jag blir 41 som min far. SKOJ.




Puss.

måndag 2 november 2009

Reste till Turkiet på lovet

EY!
Jag kom hem på lördagsmorgonen, åkte direkt till Mikael och sov nästan hela dagen. Satan vad jag saknat honom... en vecka är rätt lång tid från den man älskar. Så jag satte mig på pendeln till honom kl 9 på morgonen. Vi åkte nämligen hem under natten.
Det var ett bra lov.
Vi låg på stranden, vid poolen och det var sol varje dag förutom en då det regnade. Jag blev lite lite brun, inte så mycket jag ville... men jaja. Hotellet var så jävla fint. Femstjärnigt så det var ju topp.