onsdag 25 juni 2008

Frejdig, fryntlig, gladsint, glatt, lycklig, munter, positiv, på gott humör, sprudlande, upprymd, uppsluppen, uppspelt, uppåt, yster. Någonting sånt.



Nu har jag sprudlande humör. Jätte glad! Det finns många anledningar:




  • Om ungefär 33 timmar och 20 minuter åker jag till Spanien med två underbara kompisar, Jamie och Yasse!


  • Jag har spelat på en gitar som kostar 4000 kr!


  • Jag har en ny mobil som är snygg


  • Jag har fått mammas säng nu. Permament


  • Den låten jag lyssnar på nu är jätte töntig, men gullig! Jag citerar: "Om du var ett hav vore jag en våg, Om du var himmelen skulle jag ha vingar, Om du var ett regn hade jag vart hav och land, Om du var musik vore jag en sång, Om du var vidderna ville jag va' vinden. Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns"



En bit in på sommarlovet, en tredjedel faktiskt. Det har varit lite segt men jag tror att Spanien resan livar upp det hela. Det är inte så att jag har haft tråkigt, men inte så kul som jag skulle kunna ha. Sedan bär det också av till Norrland. Det jag är förväntansfull över för den trippen är bilderna, det är ju så vackert där uppe. Så önska mig lycka till med plåtandet.




Jag har träffat mina halvsystrar nu. Alltså mammas killes döttrar, jag har inte träffat sonen (16 år) än men jag har sett bild... kanske inte allt för glamorös.
Men de jag har träffat är Becca (13 år) och Freja (2 år). Dem var båda söta och Becca var väldigt socialt anpassad så det var enkelt att prata med henne som en vän utan att verka för påträngade och hon sa gång på gång hur snäll jag var till Max. Det tyckte jag var kul. Freja däremot sa ingenting till mig i början... men jag kan ju faktiskt se till den sidan att hon är ändå 2 år. Men nu idag så pratade Freja med mig, eller lät -rättare sagt. Jag tog lite kort också på dem, såklart.

Becca och Freja
Freja

Igår var jag med Ida och några andra. Vi gick och shoppade och jag hittade lite fina saker. På Lindex köpte jag tre trosor för 100 kr, dem var jätte söta. Tjejigt värre ;)
Iallafall så är Ida VERKLIGEN min bästa vän. Jag tror jag ska skriva en låt till henne... om jag vågar. Tänk om den inte blir bra? Men då... får hon en annan. Jag kan ju göra flera stycken.


Just nu sitter jag och lyssnar på lugna favoriter och jag har nästan nästan nästan läst klart En shoppaholic i New York som är Jätte underhållande. Sedan har jag andra böcker på tur. Parfym, A long way down och en komikers uppväxt. Dem ska jag läsa på stranden i Spanien. Hihi.



Juste... någonting jag bara Måste ta upp är om killen som jag trodde var en liten flört. Det visade sig att han ville ha en STOR flört men jag vägrade. Jag vill inte hoppa i säng med någon man har känt så länge, jag har inga känslor för honom what so ever. Jag ska bara leta vidare.
En spanjor kanske? haha. Jag har verkligen fryst in mig på Spanien... eller fryst är väll att förminska det hela. Det är ändå 40 graders värme där just nu ;)


Fortsättning följer... men inte inom två veckor... ;)

tisdag 17 juni 2008

Sommarlov och kanske en flört...?

Nu ska jag sluta skriva i tredje person, som om en dagisfröken pratar med sina barn. Komigen det är ändå ingen som läser min blogg. Jag gör detta bara för att jag inte har något att göra ibland.

Nu är det sommarlov. Woho. Skolavslutningen var skum... Det var en person som kramades lite konstigt.. hon menade det inte. Det förstår jag. Men det är verkligen no big deal. Jag behöver inte träffa henne mer i mitt liv. Om jag inte tar intiativet eller om hon råkar stöta på mig. Men det får jag ta då. Jag är jätte pepp på nästa skolår och hoppas att en människa kan tona ner sin tävlingsinstinkt. Jag tycker att man inte behöver vara vän med alla människor men man måste kunna acceptera alla.


Idag ska jag kanske åka hem till en kompis i stan eller så ska jag stanna hemma med kattungarna som har växt. Dem är drygt tre veckor nu och börjar gå ut ur boet och piper mindre. Väldigt gulligt och livsglädjande.
Jag var med en god vän till mig i förrgår och jag tror att jag börjar få känslor för honom igen. Kanske för att jag är desperat eller för att det är på riktigt. Han doftar riktigt gott och är snäll... han respekterar mig och tycker jag är söt, så jag vet inte varför jag inte ska go for it. Det är ändå någonting som håller mig tillbaka. Jag vet inte vad det är men något är det. Detta är svårt. Fortfarande.

Min bror och jag spelade tvspel nästan hela natten igår.
Vi har en vit trappa hemma hos mamma nu.



Den här tjejen älskar jag.

Fortsättning följer...

måndag 2 juni 2008

4 donuts och en glass. What else?



Ni vet, den där tjejen. Henne mötte Ida idag på morgonen när hennes skola skulle titta på fotboll. Hon gick fram till henne men vek undan. Hon ignorerar henne, tittar iallafall inte åt hennes håll. Ida vet inte om någon har sagt något olämpligt eller ljugit för henne, men kanske. Folk gör så.
2 Juni! Varmt som Zlatan i gatan. Ida tycker det är så varmt att hon kunde ta på sig sin blåvitrandiga kjol idag och ett vitt linne. Det uppskattar speciellt hennes ben. Skolan kom till Bovallen vid 10 tiden. Dem skulle titta på matcher mellan Vittra skolor. Göteborg vittra var där. Dem pratade fint tyckte Ida. Ida åt en glass och gick hem efter lunch.

Hennes kattungar har växt lite och dem började öppna ögonen då. Jätte söta var dem verkligen. Ida velar på om hon ska ha blondt eller mörkare färg i håret... Det är ett svårt val ändå.
Jobbiga dryga kamrater kan vi kasta, tur att man har flera.

Forsättning följer...