torsdag 29 januari 2009

onsdag 28 januari 2009

Varför försvann solen?











Jag vet inte vad jag ska tycka mer. Men det jag tycker nu är starkt... jag orkar inte mer.. jag orkar verkligen inte.

lördag 24 januari 2009

Filipsession

Favorit :)




Filip i sin renaste form!

söndag 18 januari 2009

New looooook

Lite nytt såhär på layouten.
Nu känns det verkligen som om skolan har börjat igen, på riktigt. Det är lite tråkigt... det blir att man längtar till rasterna och då längtar man till man slutat och då längtar man till sommarlovet och då längtar man Kanske till gymnasiet.
Jag vet inte... Just nu längtar jag bara till Micke. Hela tiden.


Lalehs nya album kommer ut 21 Jan. Jag tänkte köpa den och lite böcker från Jonas Gardell. Fint med kreativa personer :)

Jag blev arg på en lärare i veckan. Eller.. arg och arg, mer irreterad. Lektionen hade börjat och läraren hade kommit fem minuter försent. Det börjas prata och låta inne i klassrummet och läraren säger åt oss att vara tysta. Hon roppar upp namn och kryssar i sina papper. Sedan börjar hon prata med några elever om fotboll eller vad det var... eftersom jag är halvt intresserad så sitter jag tyst och väntar tills jag får börja arbeta. Hon sitter med i den där jävla diskussionen i 20 minuter. 20 minuter av min tid! Jaja.. sedan skrev jag det i min IUP-bok och då svarar hon med "Det är bra för gruppens sammanhållning att vi pratar" Men då menar jag på att "gruppen" innehåller inte bara typ 5 personer. Då 5 andra får sitta och rulla tummarna.
Jävligt dåligt.

Jag bara gnäller. Fy på mig.


Puss och hej <3

onsdag 14 januari 2009

Favorit i repris!

Minnesvärda bilder med berättelser bakom

söndag 11 januari 2009

Skapa skapa! Jag vill skapa!

Skolan har börjat.
Det var slappa dagar, ons-fre. På måndag börjar vanliga lektioner. Blä på det... men jaja. Vi får stå ut!

Föresten... någon som vill bli fotograferad? Jag vill komma igång mer med fotograferingen på modeller, det är grymt kul och det blir fina bilder. Så om du är intresserad ring mig eller lämna en kommentar ;)

Peace ouuuuuuuuuuut

lördag 3 januari 2009

Feliciasession






Personlig favorit

torsdag 1 januari 2009

2009 kom tillslut!

Det nya året är här!


Började väldigt bra med en kyss från Mikael, en ros och ett inbjudande.




Thomsson familjen kom, Anna, Mikael och så förståss Wikström.

Det var tre rättersmiddag med blandannat flamberad creme caramell

Innan dess lekte vi. Som sagt är faderskapet en tävlingsmänniska och det blev inte kallare, så att säga. Rita gissa spring var det som höjde tempen och mitt lag vann inte, synd för mig.





2008 känns som ett liiite onödigt år, det började konstigt och fortsatte lite småjobbigt. Speciellt under Mars - Juli månaderna. Men vafan, nu är det nytt år och nya möjligheter ;) Vi kommer inte ifrån det som var förr men vi kan förbättra saker in i framtiden. Tada!


Gott nytt år önskar Ida Wikström!